4 mai

Studio Deluxe, oaza ta de relaxare!


Studio Deluxe reprezintă suflul de rafinament și relaxare de care ai nevoie!
Prin acest duo cromatic, Studio Deluxe este alegerea ideală pentru cei care își doresc confortul absolut, dar cu stil!
Pornind de la acest principiu, camerele Hotelului Evianne Boutique sunt amenajate astfel încât să reprezinte veritabile oaze de confort pentru musafirii noștri.
Cele mai bune servicii, în industria ospitalității, nu există fără cazare la superlativ. Din acest motiv, investim constant în aspectul camerelor noastre. O altă caracteristică specifică acestora este spațiul generos, deoarece ne-am dorit ca oaspeții noștri să nu se simtă îngrădiți, așadar toate camerele noastre sunt încapătoare.
Studio Deluxe este dotată cu aer condiționat, cadă de hidromasaj pentru clipe de răsfăț, smart tv, wi-fi telefon și minibar aprovizionat zilnic. De asemenea, pentru un plus de confort, în baie există produse cosmetice de calitate, uscător de par, papuci și halate.


Piesa centrală este reprezentată de patul confortabil, în care oaspeții noștri pot dormi bine și se pot odihni. Așternuturile curate din bumbac de calitate și salteaua contribuie la obținerea unui somn odihnitor.
Desigur, un aspect important care trebuie subliniat este curățenia desăvârșită care domnește atât în camere, cât și în întreg hotelul.
Experiența unică a unui sejur petrecut la noi este reprezentată de preocuparea noastră constantă pentru calitate și atenția la detalii.
Respectăm cu strictețe toate standardele de igienă pentru ca tu, împreună cu cei dragi să vă bucurați în siguranță de clipele petrecute la noi!
Micul dejun continental este un alt punct forte al nostru, pentru care primim zi de zi, fără excepție, complimente din partea oaspeților.
Te-am convins să alegi Studio Deluxe? Imaginile vorbesc de la sine!

Call Now Button hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vpstrening copii rochite fete