Studio Deluxe

Rezervare
Sosire
Nights
Plecare
Camere
Camera 1
Adulti
Copii

Studio Deluxe

Incepe de la 350,00 RON / Night
Pat matrimonial1
Persoane2
Baie proprie
Wifi
TV cu ecran plat
Garderobă/Dulap
Suprafata 38 mp
Camera cu design deosebit
Hotel Evianne poate fi considerat o mica oaza de relaxare si intimitate in inima orasului Galati. Cu un design special al camerelor, oferim clientilor nostri o experienta extraordinara atat din punct de vedere al ambientului, al facilitatilor cat si al calitatii serviciilor.
Alegand Studio Deluxe, clientii nostri se pot bucura de un apartament cu un accent usor sofisticat, spatii largi si un decor plin de caracter care se va alinia tuturor dorintelor in materie de relaxare si eficienta.
Fiind camera de prezentare a hotelului nostru in nonculori, Studio Deluxe dispune de o suprafata de 38 m2, un pat matrimonial, cada in stil baroque pe un piedestal in interiorul camerei, o baie proprie, TV, Wi-Fi, masa de lucru si garderoba. Studio Deluxe creeaza intotdeauna o atmosfera calda si primitoare, fiind alegerea perfecta pentru cupluri aflate in vacanta si nu numai, pentru petrecerea unor momente speciale cum ar fi aniversari sau ziua indragostitilor,
Toate elementele mobilierului se imbina perfect intr-un design sofisticat si modern, propice momentelor de relaxare.
Te invitam sa verifici disponibilitatea si sa experimentezi confortul total al unui apartament modern, spatios si elegant.

Call Now Button web hosting inregistrare domenii gazduire site hosting romania inregistrare domeniu gazduire domenii gazduire site gazduire domenii gazduire web host site magazin online gazduire web magazin online gazduire woocommerce redactare articole articole seo gazduire e-mail advertoriale seo pret advertoriale seo gazduire website gazduire email gazduire mail gazduire e-mail gazduire website agentie web design oferta creare site web oferta creare site web magazin online pret oferta magazin online agentie de web design trening copii rochite fete