Hotel Evianne Galati
19 apr.

Evelyne și Anne sau mai simplu: EVIANNE! Cum a luat naștere proiectul hotelului nostru?

Pentru început, ne place să credem că suntem mai mult decât un simplu hotel. Primul pas spre a ne diferenția de ceilalți a fost atunci când am optat pentru conceptul boutique. Știți deja despre el, cum fiecare cameră are propriul stil, amenajată fiind cu mare atenție la fiecare detaliu.
Dar ce oferim noi? Dincolo de idei, amenajări sau diferite concepte? În primul rând, toată atenția noastră este îndreptată către voi, dragii noștri clienți. Ne dorim să fim parte din experiențele voastre frumoase. Să fim al doilea cămin atunci când luați în considerare planificarea unei vacanțe. Căci nu-i așa? Cazarea reprezintă principala cheie a unui sejur cu adevărat memorabil. Și semnifică mai mult decât o simplă cameră. Modul în care sunteți primiți, promptitudinea noastră atunci când există solicitări din partea voastră, politețea și respectul pe care îl oferim constant și nu în ultimul rând, zâmbetul cu care nu ezităm niciodată să vă întâmpinăm. Toate acestea transformă o locație în una cu totul deosebită. Unde vrei să te întorci cu prima ocazie.


De ce? Pentru că punem pasiune în tot ceea ce facem. Pentru că muncim constant să fim mai buni ca ieri, pentru că dincolo de Hotelul Evianne Boutique se află familia Evianne.
Cum? Nu știți? Evelyne și Anne, cele două fetițe ale noastre. Ele au fost muzele noastre, reprezentând prima inspirație atunci când am conturat întreg proiectul.
Ne-am dorit camere spațioase, igienizate, frumos decorate, ideale pentru familii. Pentru ele, pentru voi.
Locația a fost cu grijă aleasă, astfel încât să puteți ajunge cu ușurință la cele mai interesante atracții turistice din Galați.
Știți plimbările în familie, pline de chicoteli, voie bună, ce rămân întipărite adânc în suflet și în minte? Adăugați în peisaj și sclipirea Dunării, faleza recent amenajată, iarba dansând parcă în bătaia vântului la auzul cântecelor păsărilor cu ciripit mlădios și multă vată de zahăr! Căci clipele cu adevărate prețioase constau în lucruri atât de mici, dar cu atât de multă însemnătate.
Nu ezitați să vă oferiți clipe de neuitat, să puneți pauză din când în când vieții cotidiene și să ne vizitați!
Vă așteptăm cu drag, oricând, în familia Evianne. Vata de zahăr o oferim noi! Costul? Zâmbete. Multe zâmbete!
Ne înclinăm!

 

Call Now Button hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vpstrening copii rochite fete