Hotel Evianne Galati
24 mart.

De ce sa optezi pentru un city break?

De ce sa optezi pentru un city break?
În ultima perioadă, conceptul de city break a câștigat o mare importanță, fiind produsul turistic cu cea mai mare ascensiune din România.
Ultimul an a fost plin de provocări, pentru fiecare dintre noi. Obiceiurile de altă dată, acum au prins un nou contur, în special în ceea ce privește planificarea unei vacanțe. Dar cum întotdeauna trebuie să privim mai mult spre partea însorită a ferestrei, nicicând nu a existat un moment mai oportun ca acesta să explorăm minunățiile țării. Reîntoarcerea la rădacini ne umple de bogăție spirituală, culturală și ne transpune într-o nouă poveste.

Astfel, optând pentru un city break vei vizita locuri renumite și interesante, te vei bucura de mâncare bună, specifică fiecărei zone în parte, vei avea câteva zile departe de problemele cotitidiene, vei bifa cât mai multe lucruri interesante, precum plimbările prin centrul orașului, fotografiere, shopping. Motivele sunt infinite, iar satisfacția este pe măsura așteptărilor.
Noi suntem siguri că cele mai memorabile clipe se dobândesc dincolo de limitele orașului din care ești.
Oferă-ți libertatea de a explora bogățiile țării și transforma fiecare moment în cele mai frumoase amintiri ale tale!
Iar pentru ca vacanța să fie PER-FEC-TĂ, sigur vei avea nevoie de o cazare pe măsură. Ce ai zice să începi cu Hotel Evianne Boutique din Galați? Te asigurăm că nu sunt puține punctele de atracție pe care merită să le vizitezi!
Te așteptăm să te bucuri de Faleza amenajată de la malul Dunării care oferă fiecărui vizitator în primul rând, o promenadă romantică, admirând priveliștea fluviului și a munților Dobrogei!
Împreună dăm viață unui nou basm din filele cărții vieții tale! Sa povestim despre frumos, drag prieten!
Poți verifica disponibilitatea camerelor noastre chiar acum!

Call Now Button hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vpstrening copii rochite fete