18 mart.

Cum arată o vacanță la Hotel Evianne ?

Cum arată o vacanță reușită?
Poate o plimbare de-a lungul celei mai lungi faleze din Europa, de pe cursul Dunării, accesibilă în orice anotimp? Sau o vizită la Turnul Televiziunii, renumit prin forma lui aerodinamică ce oferă o experiență inedită?
Iar pentru iubitorii de natură, cu siguranță Grădina Senzorială oferă o terapie de relaxare.
Bineînțeles, toate aceste atracții conturează călătoria ideală, dar cazarea reprezintă punctul forte al acesteia.
Știm că ești foarte atent atunci când cauți locul potrivit pentru vacanța mult visată. Și ce poate fi mai plăcut decât un spațiu special amenajat, în care domină o culoare emoțională, ce influențează starea de spirit și temperamentul, potrivită omului activ, prietenos și optimist!

Astăzi îți propunem una dintre cele mai îndrăgite camere ale Hotelului Evianne Boutique. Cu un spațiu generos de 40 mp și dotări moderne, suita junior are o superbă vedere la oraș și nu în ultimul rând, cadă cu hidromasaj pentru ca întreg sejurul tău să fie plin cu momente de răsfăț. Și pentru că este foarte important confortul, camera dispune de aer condiționat, fiind dotată cu cele mai moderne căi de comunicare: telefon, internet wireless gratuit, 32″ full HD Led TV. De asemenea, mobilierul este nou și de calitate, biroul este spațios, iar patul mare și confortabil. Nu în ultimul rând, pentru destindere găsesti minibarul special amenajat cu o varietate de produse și reîmprospătat zilnic.
Așadar, te așteptăm în Galați la Hotel Evianne Boutique, în cadrul căruia beneficiezi de camere spațioase, atent decorate, unde știm cu siguranță că vei reveni!
Nu o spunem noi, ci miile de clienți mulțumiți!

Call Now Button hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vpstrening copii rochite fete