23 apr.

Apartament Deluxe- un echilibru al culorilor!

Azi, la Hotel Evianne Boutique, miroase a primăvară, a zambile și a vacanță!
Soarele străpunge ferestrele mari și luminează camerele aerisite și parfumate. Dunărea așteaptă sfioasă și cu nerăbdare să fie admirată de către fiecare călător în parte. Păsările zburdă în întreg orașul și din când în când, ne încântă cu acordurile lor.
Atmosfera insuflă doar veselie și voie bună. Iar noi așteptăm bucuroși oaspeții noștri minunați, în fiecare zi.
Dacă ești de părere că nicăieri nu este ca acasă, înseamnă că nu ai pășit încă în lumea Evianne!
Călătoriile te lasă fără cuvinte, apoi te transformă în povestitor! Iar noi ne dorim să ai toate motivele să dai naștere celor mai tari amintiri și povestiri. Și cum nu vrem să te lăsăm la greu, ne-am gândit să împărtășim cu tine farmecul și emoția din unul dintre cele 18 spații de cazare ale noastre.
Apartamentul Deluxe este potrivit oricărei familii, deoarece vine cu un spațiu generos de 42 mp. Modern mobilat, deține o priveliște uimitoare către oraș.
Știm că un factor cheie în alegerea hotelului îl reprezintă confortul estetic pe tot parcursul șederii voastre. Astfel, amenajarea camerelor a fost gândită până la cele mai mici detalii.
Culorile de bej, alb și maro menite să te facă să te simți relaxat, comod și liniștit, conturează atmosfera dormitorului apartamentului Deluxe. Echilibrul culorilor influențează modul în care dormim, ele fiind responsabile de energia pe care o simțim dimineață. Pentru noi, acest factor este elementar.


Un alt lucru important, îl reprezintă dotările apartamentului. În baia spațioasă regăsești toate articolele necesare îngrijirii personale: prosoape, uscător de păr, produse de curățat de cea mai bună calitate. Astfel că tu nu trebuie să aduci prea multe de acasă, aici găsești tot ce ai nevoie. Ce trebuie tu să faci este doar să te bucuri de fiecare moment petrecut la noi! Atât!


De asemenea, apartamentul are și zonă de relaxare, galbenul fiind culoarea pozitivă care domină această încăpere. Aici te poți relaxa pe canapeaua extensibilă, în timp ce privești un film sau doar asculți muzică la TV cu ecran plat pe care ți-l punem la dispoziție. Iar pentru un climat adaptat nevoilor tale, ajutorul nostru de nădejde este prezent și el, așadar nu avea cum să lipsească aerul condiționat.

Nu în ultimul rând, am luat în calcul faptul că vacanța vine la pachet cu liniștea, astfel că te poți bucura de izolarea fonică a fiecărei încăperi.
Iar dacă ai poftă de o băutură răcoritoare sau o gustare, în timp ce admiri priveliștea sau citești o carte, trebuie doar să deschizi minibarul aprovizionat zilnic cu produse proaspete.
Dorim să îți oferim mai mult decât o simplă cazare, dar nu mai puțin decât emoția de „acasă”!

Call Now Button hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vpstrening copii rochite fete